Bli medlem for kun kr. 1500 per år

For å melde deg inn må du levere påmeldingsskjema til klubben. Skjema får du utdelt på trening. Opplysningene brukes til registrering av nytt medlemskap og medlemsbevis. Legg ved to passbilder.

Årskontingent er satt til kr. 300 og i tillegg kommer treningsavgift på kr. 100 per måned. Legg inn automatisk trekk hver måned. Betalinger må merkes med fullt navn og innbetales til kontonummer 1503 31 61457. Er noe usikkert, ta kontakt med Tommy Ramsdal på tlf. 48113935.

Adresse:

Harstad karateklubb,

Fagerbakken 14,

9407 Harstad.

Kontonummer: 1503 31 61457.

Betalt kontingent sikrer utøverne:

- Medlemsskap i klubben

- Gyldig forsikring under trening

- Mulighet til å gå opp til gradering

- Tilgang til kjøp av treningsutstyr

Bilde fra Harstad Tidende. Fotograf: Ivar Hjelvik. I bildet: John Kane, Harstad Karateklubb.

n

Harstad Karateklubb på Facebook.                                                                                             Copyright © Harstad Karateklubb. All Rights Reserved.